Netwizard

Diensten, van advies tot en met 24x7 beheer

Als het gaat om Internet en Internet server platformen, internetworking en netwerktelefonie is Netwizard het onafhankelijke kenniscentrum op het gebied van hoogwaardige fundamentele Internet technologieën.
In alle fasen van uw traject zijn wij in staat de schakel te vormen tussen uw plannen en het succes er van: advies, RFI, RFP, oriëntatie, (her)evaluatie, implementatie, 24x7 beheer.

 • Lokaties onderling verbinden, aansluiten op Internet (en transit), glasvezel technologie.
  In samenwerking met o.a. KPN, Ziggo en Eurofiber adviseren wij over en implementeren wij dark fiber (plus belichting) en managed ethernet glasvezel verbindingen en ringen. Ook leveren wij in een datacenter en Internet Exchange zelf Internet (transit) verbindingen en routering.
 • Centralisatie, sourcing, virtualisatie, consolidatie, housing & hosting
  Niet alleen helpen wij datacenters en Internet Exchanges opzetten, wij leveren eigen of gedeelde kastruimte, eigen of gedeelde Internet servers (DNS, mail, web, ...), redundantie, fail-over, clustering, load-balancing, virtualisatie oplossingen.
 • Netwerk telefonie, televergaderen.
  Dat VoIP geen consumentenprodukt of toekomstmuziek is staat vast. Hoe u uw voordeel in kostenbesparing en flexibiliteit kunt halen zijn zaken waar wij u graag bij helpen.
 • Netwerkontwerp, architectuur, routering, switching, beveiliging..
  U heeft uw netwerk of netwerken verbonden, gaat uitbreiden of wilt kundig advies omtrent de juiste componenten, verbindingen en aanpak.
 • tele- en thuiswerken.
  Advies en effectieve en veilige oplossingen voor gebruikers op afstand die bronnen in uw netwerk moeten kunnen benaderen, b.v. SSL VPN.
 • Open Source.
  Wij gebruiken zelf al jaren Open Source oplossingen op praktische en pragmatische wijze, van Linux, OpenSolaris tot en met MySQL, PostgreSQL, Apache, Asterisk, Firefox, Thunderbird, OpenOffice en nog veel meer.
  Het Internet tijdperk leert ons dat open standaarden, keuze en flexibiliteit economisch en technisch grote voordelen bieden. Bent u nieuwsgierig of overweegt u een serieuze (over)stap ? Vraag ons om advies.
 • Netwerkstorage.
  De behoefte aan opslagcapaciteit is door de jaren heen explosief gegroeid.
  Hieraan zal voorlopig nog lang geen einde komen. Welke keuzes zijn het handigste voor u, op lokatie en/of in het datacenter
 • Streaming & (narrow)casting.
  Onze eigen expertise en platformen en die van partners bieden voor u de oplossing.

Hou me op de hoogte

Via onderstaande links kunt u zich aan- of afmelden bij onze mailing-list.

Aanmelden Afmelden