Audio- & video streaming, narrow- & broadcasting

Streaming Media: hype of noodzaak ?

Video's bekijken via het Internet doet iedereen tegenwoordig. YouTube is een van de meest populaire sites op Internet. Maar voor uw eigen bedrijfsfilms op het Internet is de kwaliteit die via YouTube verkregen wordt veel te laag.

Overweegt u zelf om video films of geluid toe te voegen aan uw website ?
Of zelfs een eigen TV zender of radiokanaal via Internet op te zetten ?
Of wilt u video films voor interne bedrijfsboodschappen en trainingen gebruiken ?
Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzen. Of het nu gaat om een onafhankelijk advies, zoals welk formaat van streaming content te gebruiken, hoeveel servers u nodig heeft, hoeveel bandbreedte er voor nodig is, of uw interne netwerk er wel geschikt voor is en wat er bij komt kijken om dit netwerk geschikt te maken, of om het volledig inrichten en beheren van het juiste streaming platform en de benodigde netwerk componenten: wij beschikken over de juiste expertise.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn ?
  • Advies rondom streaming media projecten.
  • Schaalbaarheid van streaming platformen (Windows media, Flash/Red5, load-balancing van servers, Streaming Content Distribution Netwerken (CDN), al dan niet middels het gebruik van een load-balancer, multicast netwerk implementaties, et cetera).
  • Schaalbaarheid van netwerken en hosting omgevingen voor het gebruik van streaming (netwerk ontwerp en advies voor interne en externe koppelingen).
  • Implementatie van streaming server oplossingen (Windows Media, Flash/Red5, ...)
  • Implementatie en advies rondom het implementeren van multicasting binnen uw netwerk of het implementeren van een streaming CDN op Internet.
Wij hebben tevens samenwerkingsverbanden met andere bedrijven die kunnen assisteren in het maken van video opnamen voor uw bedrijfsfilms en/of tijdens evenementen opnamen kunnen verzorgen. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met bedrijven die applicaties kunnen ontwikkelen gekoppeld aan de streaming video en audio omgeving, zoals voor het maken van interactieve video of audio applicaties. Hierdoor kunnen wij uw zorg uit handen nemen voor een volledige gedegen implementatie van applicatielaag tot en met server en netwerklaag tot en met de content laag. Dit voorkomt onduidelijkheid in het implementatie traject: wij kennen de juiste terminologie en kunnen dergelijke bedrijven voor u aansturen.

Hou me op de hoogte

Via onderstaande links kunt u zich aan- of afmelden bij onze mailing-list.

Aanmelden Afmelden